LogoStukadoorsenafbouwbedrijfpeters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 16 MB. Je kunt uploaden: afbeelding, audio, video, document, Interactief, andere. Bestand hier neerzetten

119 reacties

1 3 4 5 6 7 8

 1. Vakmanschap met de hoofdletter V ….. Prettig in de communicatie, op tijd, correct, vriendelijk, afspraak is afspraak maar ook netjes en schoon werkend. En daarnaast, want daar ging het om, is er ook nog meer dan prima stucadoorswerk afgeleverd bij de reparatie van de scheuren in de buitengevel van onze woning. Het advies om met Roy en Luuk Peters in zee te gaan was een absolute voltreffer en een aanrader voor iedereen die op zoek is ….. Bedankt mannen !

  Henri en Marja Janssen
  Millingen aan de Rijn

 2. Op basis van een advies dat wij kregen hebben we contact gezocht met Roy Peters.
  Het stucwerk van ons huis liet los en er moest dus afgebikt en opnieuw gestuukt worden en wel zo dat scheuren niet terug zouden komen en dat de muur er weer mooi uit zag.
  Het contact met Roy en zijn zoon Luke was erg prettig. Er werd met ons overlegd en afspraken werden goed nagekomen. Wat ook opviel was hoe voorzichtig er met onze spullen werd omgegaan en hoe netjes ze waren. Er werd niet met vieze schoenen over de straat gebanjerd en alle rommel werd opgeruimd. En het belangrijkste: onze muur ziet er fantastisch uit. Kortom: een goed adres voor mensen die een stukadoor zoeken.

 3. Vandaag zijn Roy en Luuk bij ons geweest om de muren van onze nieuw te plaatsen keuken te voorzien van het voorbereidende stucwerk.

  Ik kan niet anders zeggen dan dat het er allemaal superstrak uitziet! Wij zijn erg blij met het eindresultaat en ook kan ik de positieve punten van mijn voorgangers op dit gastenboek alleen maar beamen.

  Punctueel, zowel kwa vakwerk als het op de afgesproken tijd bij ons voor de deur staan, erg goede en prettige communicatie, niet alleen vooraf, maar ook tijdens- en na de werkzaamheden.

  Er werd ons ook naderhand duidelijk uitgelegd hoe wij bijvoorbeeld het verven ed. het beste aan kunnen pakken als het stucwerk droog is. Mochten wij nog vragen hebben kunnen we ze altijd even bellen en dan staan ze ook voor je klaar. Dus met de nazorg zit het ook goed!

  Conclusie; Aanrader!

  Roy en Luuk zijn echte vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn, en erg klantvriendelijk zijn in elke zin van het woord. Ook zegt de trotse glimlach van hun allebei na het afronden en beoordelen van hun werk mij ook genoeg dat deze mensen passie hebben voor het vak.

  En dat is veel waard vind ik. Volgende keer hoop ik dat ze weer tijd vrij kunnen maken voor ons volgende project thuis!

  Nogmaals bedankt!

  Luuk en Merel

 4. Perfect vakwerk geleverd door Stukadoors- en afbouwbedrijf Peters. Vader en zoon zijn een waardig ingespeeld team dat net vakwerk levert maar bovendien ook netjes en opgeruimd de werkzaamheden verrichten. Roy en Luuk zijn prettig in de omgang, positief meedenkend en leveren uitstekend werk. Bij de volgende geplande stukadoorsklus is de keus al gemaakt voor Stukadoors- en Afbouwbedrijf Peters!!

 5. Roy werd ons aangeraden door iemand die zei; ” Als hij kan, meteen doen!”. Gebeld, duidelijk zaken besproken. Op de uitvoer dag kwamen ze exact op afgesproken tijd. Fantastisch werk geleverd. Vakwerk. Schoon en netjes, geen rotzooi. Niks is teveel. Flexibel. Vriendelijk. Volgende klus zéker weer door Roy en Luuk! Value for money = 100%.

 6. Roy en Luuk hebben vakwerk geleverd. Ruim binnen de tijd klaar en superstrak en zeer netjes gewerkt. Goede communicatie, we zijn er erg blij mee! Bedankt mannen!

 7. Ons huis kreeg een metamorfose door het vakwerk van Roy en Luke. De wanden en plafonds werden netje gestukt. De schilder die erna kwam was onder de indruk van de strakke kwaliteit. De communicatie is duidelijk en fijn. Daarnaast praktische adviezen gekregen. Super blij met het resultaat echt een aanrader.

 8. Roy heeft samen met zijn zoon Luuk echt top werk afgeleverd. De muren in ons huis waren er behoorlijk aan toe, maar zij hebben ze weer mooi strak gemaakt! Ook erg fijn in contact, duidelijke communicatie en adviezen! Kortom een aanrader!

 9. Roy en Luuk,
  Hartelijk dank voor het mooie strakke stucwerk van onze woonkamer.
  Plafond en muren zien er fantastisch uit.
  Echt vakwerk geleverd en alles netjes achtergelaten.
  Nogmaals bedankt! 👍🏻

 10. Voor de vierde keer Roy ingeschakeld. Dit keer samen met luuk bij ons geweest. Wat een vakwerk word er wederom afgeleverd. Geweldige mannen in omgang. Werken netjes en maken er geen zooi van. Ook worden afspraken netjes nagekomen. Volgende keer zal ik ze zeker weer bellen. Bedankt heren.

 11. Het werk dat Luuk en Roy gedaan hebben ziet er werkelijk super uit. Erg blij mee ,en gezellige net werkende mannen. Heel erg bedankt ..

 12. Wij erg blij met het geleverde werk! Roy en Luuk zijn echte vakmensen, afspraken worden keurig nagekomen, werken erg netjes.

 13. Roy heeft samen met Luke gezorgd voor een complete metamorfose van onze gehele benedenverdieping en trappenhuis. Ze werken netjes en daardoor is het resultaat geweldig. Roy geeft fijne adviezen en is prettig in contact. Nogmaals ontzettend bedankt mannen en jullie zijn altijd welkom voor een kopje koffie in Berg en Dal.

 14. Levert kwalitatief heel goed werk, denkt mee, secuur en afspraak is afspraak.

  Top werk geleverd!

1 3 4 5 6 7 8