LogoStukadoorsenafbouwbedrijfpeters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 16 MB. You can upload: image, audio, video, document, interactive, other.

70 reacties

1 3 4 5

 1. Roy en Luuk hebben vakwerk geleverd. Ruim binnen de tijd klaar en superstrak en zeer netjes gewerkt. Goede communicatie, we zijn er erg blij mee! Bedankt mannen!

 2. Ons huis kreeg een metamorfose door het vakwerk van Roy en Luke. De wanden en plafonds werden netje gestukt. De schilder die erna kwam was onder de indruk van de strakke kwaliteit. De communicatie is duidelijk en fijn. Daarnaast praktische adviezen gekregen. Super blij met het resultaat echt een aanrader.

 3. Roy heeft samen met zijn zoon Luuk echt top werk afgeleverd. De muren in ons huis waren er behoorlijk aan toe, maar zij hebben ze weer mooi strak gemaakt! Ook erg fijn in contact, duidelijke communicatie en adviezen! Kortom een aanrader!

 4. Roy en Luuk,
  Hartelijk dank voor het mooie strakke stucwerk van onze woonkamer.
  Plafond en muren zien er fantastisch uit.
  Echt vakwerk geleverd en alles netjes achtergelaten.
  Nogmaals bedankt! 👍🏻

 5. Voor de vierde keer Roy ingeschakeld. Dit keer samen met luuk bij ons geweest. Wat een vakwerk word er wederom afgeleverd. Geweldige mannen in omgang. Werken netjes en maken er geen zooi van. Ook worden afspraken netjes nagekomen. Volgende keer zal ik ze zeker weer bellen. Bedankt heren.

 6. Het werk dat Luuk en Roy gedaan hebben ziet er werkelijk super uit. Erg blij mee ,en gezellige net werkende mannen. Heel erg bedankt ..

 7. Wij erg blij met het geleverde werk! Roy en Luuk zijn echte vakmensen, afspraken worden keurig nagekomen, werken erg netjes.

 8. Roy heeft samen met Luke gezorgd voor een complete metamorfose van onze gehele benedenverdieping en trappenhuis. Ze werken netjes en daardoor is het resultaat geweldig. Roy geeft fijne adviezen en is prettig in contact. Nogmaals ontzettend bedankt mannen en jullie zijn altijd welkom voor een kopje koffie in Berg en Dal.

 9. Levert kwalitatief heel goed werk, denkt mee, secuur en afspraak is afspraak.

  Top werk geleverd!

1 3 4 5