LogoStukadoorsenafbouwbedrijfpeters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 16 MB. You can upload: image, audio, video, document, interactive, other. Drop file here

114 reacties

1 2 3 4 5 8

 1. Waar we eerst van plan waren alleen de woonkamer en eetkamer te doen.
  Waar we vooraf , en snel,een nette gespecificeerde offerte via de mail kregen
  Dit stucwerk zag er mooi en strak uit,en een offerte hebben laten maken voor de gehele woning.
  Het aanpassings vermogen mag ook benoemd worden, want door vertraging van andere
  andere renovatiewerkzaamheden werd daar soepel mee omgegaan.
  Na de klus samen als nagelopen op inperfecties, en niets kunnen vinden
  We zijn blij met het resultaat , en kunnen u stukadoor en afbouwbedrijf van harte aanbevelen.

 2. Roy heeft bij ons het hele huis gestuct. We zijn van een ravage naar een nette woning gegaan.

 3. Hele huis laten stucen in 3 fasen. Superstrak werk! Roy is netjes, zorgvuldig en gezellig. Heeft goeie tips m.b.t. de complete verbouwing; heeft verstand van zaken en komt afspraken na. Roy denkt verder dan “wat stuc erop en klaar is kees”. Die instelling verdient zich in een verbouwing dubbel en dik terug. Roy is pas klaar als alles is afgerond zoals afgesproken. Wij zijn erg blij met het resultaat en raden Roy iedereen aan!

 4. Roy bedankt voor je werk en je advies. We gaan het muurtje perfect behangen.

  Echt een aanrader als stukadoor!

 5. Roy bedankt, je hebt prima werk geleverd in ons nieuwe appartement en een aanrader voor ieder die een goede stukadoor zoekt.

 6. Roy heeft onze dakkapel gestuct, relatief kleine klus. was op korte termijn beschikbaar.
  goed afgewerkt, komt afspraken na !
  kortom, volgende keer weer Roy Peters.

 7. We hebben onze woonkamer laten stucen en sierpleister laten aanbrengen. Er zit een schouw in. Alles perfect afgewerkt en vooral de snelle beschikbaarheid was super.
  Goede tips en uitleg. Je weet snel waar je aan toe bent en daardoor snel kan beslissen.
  Kortom, een vakman in alle opzichten.

 8. Roy heeft onze hele bovenverdieping gestuct. Een hele klus met alle schuine delen, balken en inbouwkasten. We hadden hem opnieuw gevraagd, omdat we wisten dat hij netjes werkt en
  het rete-strak afwerkt. Wederom heeft hij het perfect afgewerkt. Bovendien is het een prettige en positieve vakman. Hij geeft advies en denkt niet in problemen, maar in oplossingen. Een volgende keer vragen we hem zeker weer!

 9. Uitstekend advies, uitstekend resultaat
  In aanloop van de uitvoering van de werkzaamheden is aangegeven hoe te werk wordt gegaan. Na de werkzaamheden is alles weer keurig opgeruimd. Het resultaat is echt top! Ook de communicatie verloopt vanaf begin tot eind erg prettig.
  Ik kan dit bedrijf iedereen aanbevelen.

 10. Roy heeft bij ons de kamermuren en het plafond super-mooi en vakkundig gestucadoord, ook werkt Roy zeer netjes en met goed matriaal, wij zijn hier ontzettend blij mee, Roy bedankt!!

 11. Wij zijn zeer tevreden. Een prettig contact, afspraken zijn snel tot stand gekomen en het eind resultaat is wat het moet zijn. Bedankt!

 12. Bliksemaktie met oog voor detail. Gisterenmiddag gebeld en vanmorgen al een gladde muur met onzichtbare aansluiting op bestaand werk.

 13. Inmiddels heeft Roy mijn bijkeuken en mijn huiskamer gedaan. Gladde strakke muren. Het resultaat is echt prachtig. Ik zou graag een foto hier mee sturen, zodat jullie kunnen zien hoe het is geworden. Lukt mij alleen niet om dat te doen. Komt de afspraken goed na.

 14. Tevreden klant, gipswanden moesten op korte termijn gespoten worden met spackafwerking. Dit heeft Roy goed begeleid en de gemaakte afspraken zijn binnen de termijn nagekomen. Tevens daarna nog een nette aftersales.

1 2 3 4 5 8