LogoStukadoorsenafbouwbedrijfpeters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 16 MB. You can upload: image, audio, video, document, interactive, other. Drop file here

114 reacties

1 4 5 6 7 8

 1. Luke,heeft ons last minute geholpen.
  Resultaat super strakke wanden en plafond.
  Komt z’n afspraken na erg vriendelijk en werkt netjes.
  Kortom heeeel tevreden.
  Mochten wij weer een stukadoor nodig hebben dan,zullen wij zeker weer luke vragen.
  Dankjewel luke.
  Monica en sander

 2. Voor deze stukadoors hebben wij grote bewondering en met heel veel plezier vertellen wij u dat zij excellent werk hebben geleverd.
  Het was echt niet een z.g. klusje dat tussen neus en lippen even gedaan kon worden.
  Roy en Luke hebben al hun vakmanschap ingezet om het ernstige flodderwerk dat een ander bedrijf had achtergelaten te herstellen.
  Hun aanwezigheid bracht vertrouwen dat Iris haar nieuwe huisje ‘ in de tuin ‘ een paleisje werd.
  Schildersbedrijf Martijn ‘met Verve’ heeft met strakke hand alle muren, plafonds en de kozijnen afgewerkt.

  Deze drie mannen verdienen het predicaat ; Meesterlijke MEESTERS.

 3. Roy en Luke zijn diverse keren langs geweest om te stucen in ons nieuwe huis. We zijn heel tevreden over het resultaat! Diverse mensen en ook andere vaklui hebben complimenten gegeven over het stuc werk. Communicatie was altijd goed en ze denken graag met je mee voor praktische oplossingen met een mooi eindresultaat. Onze muren en plafonds zijn weer super strak! Wij zullen Roy en Luke bij iedereen aanraden die op zoek is naar een goede stucadoor die echt vakwerk aflevert!

 4. Heel erg blij met het stucwerk van de firma Peters bij ons. Ze hebben al meerdere malen bij ons gestukt en het ziet er altijd goed uit.
  Ze houden zich aan afspraken, starten op tijd en het wordt gewoon echt mooi. Ze zoeken mee naar oplossingen en werken ook heel netjes en ruimen hun rotzooi op.
  Wij bevelen ze van harte aan!

 5. Wij zijn heel erg blij met het werk dat Roy en Luuk bij ons hebben afgeleverd, de hele benedenverdieping inclusief de plafonds zijn nu super strak. Zowel Roy als zijn zoon Luuk werken rustig maar gestaag door, echte vaklui zijn het. Wij zullen hen bij iedereen aan raden die om een goede stukadoor vraagt.

 6. het was geen erg grote klus,maar wat een vakwerk is er afgeleverd.
  Luke heeft prima werk geleverd,alles is superstrak en we zijn erg blij en tevreden over het resultaat.
  weer een tevreden klant 🙂

 7. Heel blij met het resultaat van de werkzaamheden die Roy en Luuk bij ons hebben uitgevoerd. Het plafond in de woonkamer en keuken is nu superstrak gestuct en vervolgens streeploos airless gespoten met latex. Ook de wanden in de keuken zijn keurig gestuct en gespoten. In het voortraject is Roy bij ons geweest om alles door te spreken en om uit te leggen wat wij zelf konden voorbereiden. En altijd voor vragen beschikbaar. Echte vakmannen die netjes werken!

 8. Vandaag is Roy bij ons langsgeweest. Wat een vakman, heel erg vriendelijk, legt alles goed uit. Voor alle vragen kan je hem contacten. Legt alles heel rustig uit wat je aan voorbereiding en afhandeling moet doen. Kortom, niet verder zoeken en neem contact met hem op. Het was helemaal super

 9. Heel blij met de herstelwerkzaamheden na lekkage! Snelle en mooie afwerking en ook heel prettig meegedacht over en afgestemd met collegae die een deel van de andere werkzaamheden hebben verricht. Bedankt!

 10. Heel erg bedankt voor het goede stucwerk in de slaapkamer en bij de openslaande deur in de keuken.
  Roy en Luke hebben mooi werk afgeleverd, en de communicatie liep heel erg goed. Daarnaast is alles netjes achtergelaten. Ik zou ze aanraden bij vrienden.

 11. Roy en Luuk hebben werk geleverd van hoge kwaliteit. Communicatie verliep prettig en er werd erg netjes gewerkt.

 12. Hele fijne samenwerking en prachtig resultaat van onze uitbouw. Komen afspraken goed na. Bedankt voor het mooie werk.

 13. Ontzettend blij met het resultaat van onze babykamer! We waren er laat achter gekomen dat de wanden toch gestuct moesten worden na het verwijderen van oude behanglagen. En met een baby op komst hadden we niet veel tijd! Gelukkig heeft Roy er alles aan gedaan om zo snel mogelijk onze klus in te plannen. Heel fijn als iemand zo met je meedenkt! Het ziet er ook nog eens prachtig strak uit, echt vakwerk!

 14. Roy en Luuk hebben de muren in onze woonkamer van nieuw stucwerk voorzien.
  De heren zijn ontzettend aardig, meedenkend en vakbekwaam. En ze werken ook nog eens vlot.
  De muren zijn prachtig geworden. Heel strak en netjes afgewerkt. Wij hebben het alleen nog maar hoeven schilderen en zijn dan ook ongelooflijk blij met het mooie resultaat!
  Hartelijk dank!

 15. Super mooi werk afgeleverd, onze uitbouw komt beter tot zijn recht met deze mooie afwerking. Wij zijn er heel blij mee! Hele fijn mensen om om en in je huis te hebben. En werken heel netjes..
  Heel erg bedankt mannen

1 4 5 6 7 8