LogoStukadoorsenafbouwbedrijfpeters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 16 MB. Je kunt uploaden: afbeelding, audio, video, document, Interactief, andere. Bestand hier neerzetten

119 reacties

1 5 6 7 8

 1. Niets is overdreven op de website van Roy en Luuk. Vakmensen die het specialisme van stukadoor serieus nemen. Wij zijn heel tevreden met het resultaat. Luuk en Roy leveren kwaliteit en schoon werk af,
  Voor stucwerk kunt u gerust in zee gaan met dit bedrijf. Daarnaast haal je betrouwbare en gezellige mensen in huis die ook nog eens met je mee willen denken.

 2. Zoekend naar een stukadoor op Google en vergelijkend naar de cijfers en recensies kwamen we uit bij jullie. Contact gezocht en dezelfde dag kwam Roy nog even langs. De muur in in het trappengat was echt toe aan verbetering. Met het eraf trekken van het behang en kwam ook het oude stucwerk mee eraf en daarachter een (voor ons een flinke) scheur in het beton. Hier keken wij erg tegenop, maar nadat Roy was langs geweest hadden we een heel ander beeld gekregen. Nog geen week later kwam Roy samen met Luke bij ons de muren doen.

  Wat zijn wij blij met het eind resultaat zeg. Nooit gedacht dat het zo mooi zou gaan worden.
  Alles netjes afgeplakt en na afloop alles ook weer netjes opgeruimd en schoon gemaakt. Wat een vakmensen zeg! In de toekomst weten wij jullie zeker weer te vinden, want ons huisje is natuurlijk nog lang niet klaar.

 3. Roy en Luke hebben bij mij de hal en de woonkamer gestuct. Ze hebben alles weer mooi strak gemaakt en keurig afgewerkt. Ik ben er blij mee, echt vakwerk mannen! Bedankt en succes verder met het bedrijf.

  Groeten Dennis

 4. Roy en Luke hebben bij ons als onderdeel van de renovatie de keuken en badkamer gestuct. Wij zijn super tevreden over de advisering en communicatie rondom het project. En het eindresultaat is geweldig!

  Groeten Patrick en Maria

 5. Beste Roy en Luke

  Bedankt voor het werk bij baiana, 2 appartementen hebben jullie bij ons gestuct! Super mooi en strak reslutaat en heel fijn dat jullie zo schoon en netjes werken.

  Wij houden contact! Voor nu bedankt!

 6. Roy was bij ons om het plafond en wanden van het toilet te stucen. Wat een vakman!! We zijn zeer tevreden over de communicatie vooraf, de uitvoering en het resultaat!! Grote klasse. Groeten, Lindy en Koen.

 7. Prima werk geleverd in onze keuken met tegelwerk en afkitten. Afspraak op tijd en netjes gewerkt en opgeruimd.
  Wij zijn helemaal tevreden.
  Bedankt van Yvon

 8. Roy en Luke super werk geleverd.
  Plafond strak laten stucen en de wanden en plafond in een kleur laten spuiten.
  Jullie werken schoon en netjes. Dank daar voor.

 9. Meer dan alle lof voor Luuk die net en prima werk! heeft afgeleverd voor mij op het allerlaatste moment super bedankt hiervoor en chapeau voor jullie bedrijf!

 10. Roy heeft bij ons al meerdere projecten gedaan en altijd mooi en strak werk geleverd.
  Alles wordt altijd netjes afgeplakt en opgeruimd.
  De laatste keer is Luuk geweest en heeft onze keukenmuren spiegelglad gemaakt voordat de nieuwe keuken kwam.
  Ook dit is een vakman, werkt rustig,netjes en plakt ook mooi af en laat alles netjes achter.
  Een aardje naar zijn vaartje!!!

 11. Roy en zoon Luuk hebben onze keuken en halletje super strak gestukt. Wij zijn er echt heel blij mee. Ze ruimen na afloop ook alles netjes op een pluim hiervoor.En zowel Roy als ook Luuk hebben passie voor hun vak en ze zijn vriendelijk en zeer behulpzaam. Namens mijn vrouw en mij heel erg bedankt

 12. Vader en zoon Roy en Luuk zijn lieve en vriendelijke mensen die van hun vak houden en veel ervaring hebben. Werken super netjes en correct en leveren hele mooie resultaten. Onze hele beneden verdieping is prachtig geworden.
  Echt een aanrader zowel voor het stucwerk als het spuitwerk.
  Nogmaals bedankt.

 13. Wij zijn heel tevreden over het stucwerk dat Roy en Luc hebben geleverd op onze zolderverdieping, met veel hoeken en vlakken. Het ziet er prachtig uit!! We konden ook op relatief korte termijn (binnen enkele weken) geholpen worden. Een hele goede ervaringen we willen ze graag aanbevelen.

 14. Aanrader!! Echt een geweldige stukadoor met ontzettend veel ervaring! Denkt mee, is vriendelijk en samen met zijn zoon volle passie voor het vak. Voor een 2de keer bij ons geweest met snelle service, deze keer om onze keuken + plafond te stucen. Drogen, verven en we zijn er klaar voor! Nogmaals bedankt!

 15. Roy en Luke hebben bij ons vakwerk geleverd. Ze hebben de keuken helemaal gestukadoord en deze vervolgens prachtig gespoten. Ook de open haard in onze aanbouw is vakkundig gestukadoord. Daarnaast zijn Roy en Luke erg vriendelijk en betrouwbaar. Fijne mensen. TopstukadoorsšŸ‘šŸ‘

1 5 6 7 8