LogoStukadoorsenafbouwbedrijfpeters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 16 MB. Je kunt uploaden: afbeelding, audio, video, document, Interactief, andere. Bestand hier neerzetten

120 reacties

1 2 3 8

 1. naar aanleiding van een lekkage is door Roy het plafond en ook op ons verzoek de gehele woonkamer, slaapkamer en een muurtje van de keuken voorzien van een schuurplafond en sierpleister op de muren.
  Wij zijn erg blij met het resultaat, maar zeker ook met de service als de manier van werken. Alle grondig afgeplakt, schoon gewerkt en netjes afgeleverd.
  Wij zijn meer dan tevreden en kunnen dit bedrijf dan ook zeer aanbevelen.

 2. Roy heeft bij ons alles binnen en buiten gestuct.
  Bij ons waren de muren scheef en krom en van diverse ondergronden (gips, steen). Roy heeft er strakke muren van weten te maken.
  Een echte aanrader. Harde, nette en aardige werker. Hij kent zijn vak.

 3. Roy heeft bij ons de kamer, hal, overloop en trappengat gedaan. Vooral het trappengat bij de zolder is een plek waar je erg slecht bij kunt, maar evengoed staan onze muren helemaal strak! Roy werkt hard en erg netjes, (dweilt de vloer zelfs als hij klaar is!) bovendien is het een aardige kerel. Ik zou hem bij iedereen aanraden.

 4. Vandaag is onze wc gestuct. Roy heeft zeer goed werk afgeleverd en alles netjes opgeruimd. Ook kwam hij de afspraken goed na. Kortom een aanrader.

 5. Afgelopen zomer heeft Roy ons huis in Wijchen voorzien van een mooi stukje stucwerk.
  Het werk wat hij heeft afgeleverd is van hoge kwaliteit.
  Roy is een man die zijn afspraken meer dan nakomt en dankzij zijn vakwerk hebben wij een prachtig afgewerkt huis.
  Zelfs het opruimen gaat zover dat je bij wijze van spreke van de vloer kunt eten als hij klaar is.
  Kortom, wij kunnen het werk van Roy van harte aanbevelen bij anderen.
  De foto,s op de site geven een goed beeld van het vele werk wat hij bij ons heeft gedaan. Een vakman eerste klas!
  Roel Schaart

 6. Onlangs heeft Roy het stucwerk gedaan in ons huis (een oude fabriek). Een behoorlijke oppervlakte met o.a. koven waarin zich gietijzeren ramen bevinden. Roy heeft dit dusdanig mooi gedaan dat het karakter van deze oude fabriek volledig tot zijn recht is gekomen. Roy werkt zeer netjes en is een op en top vakman.

 7. Roy heeft bijna heel me huis gespachtelputzt, en ik ben er zeer tevreden mee. Hij werkt erg netjes en is erg vriendelijk.

 8. Roy heeft mijn toilet compleet gerenoveerd, het is werkelijk prachtig geworden, het mooiste kamertje van het huis! Hij ruimt ook nog iedere dag zijn eigen rommel op, echt ouderwetse service zoals het hoort!

  Groeten Peter Mulder

 9. Roy, je hebt een tijdje geleden onze woonkamer en onlangs de keuken nog gestukadoord. Wij zijn erg blij met het resultaat, de muren zijn super strak!
  Je neemt de tijd om te komen kijken en voorziet ons van goede klus adviezen! 🙂

 10. Roy heeft werk afgeleverd wat boven onze verwachting lag. Het ziet er allemaal super strak uit. Als je een goede vakman wilt dan moet je zeker bij Roy zijn. Hij werkt snel en zeer netjes. Mochten wij in de toekomst nog een klus hebben, dan zal ik zeker bellen.
  Heel hartelijk bedankt dat je bij ons het stukwerk hebt gemaakt, we zijn er zeer blij mee.

  Groetjes Chris en Annelies

 11. Hoi Roy,

  superblij zijn we met het eindresultaat wat jij geleverd hebt, wat fijn dat je zo snel, accuraat en vooral schoon werkt. Je begrijpt dat je klanten een mooi, duurzaam en strak eindresultaat willen en dat lever je. Bedankt voor je geduld, adviezen en hopelijk tot snel weer!

  Groetjes Femke van Kuijk
  Millingen aan de Rijn

 12. Ik ben erg blij met het werk dat Roy bij mij gedaan heeft.
  Hij werkt heel netjes en geeft goede tips.
  Ook een compliment voor de mooie website.

 13. Op aanraden van anderen met Roy in zee gegaan voor onze badkamer.
  Niet zomaar een recht toe recht aan ruimte, maar scheef met oude gebintstijl en deels houten plafond. Roy gaat secuur te werk waardoor het resultaat als een spiegel zo strak is waardoor de tegelzetter de tegels er letterlijk alleen tegen aan hoefde te plakken. En in tegenstelling tot sommige collega stukadoors erg netjes in het opruimen van de werkvloer. Kortom wij twijfelen er niet aan wie de rest van onze muren komt doen.

 14. Stukadoors en afbouwbedrijf Peters heeft bij ons prima vakwerk geleverd. De muren van de keuken liepen flink uit lood. Maar Roy heeft dit super gedaan. Alles ziet er super strak uit. Zelfs de firma die de nieuwe keuken heeft geplaatst waren zeer tevreden over het resultaat en wij uiteraard ook. Komt nog bij dat wanneer Roy is vertrokken er bijna niet te zien is dat er een stukadoor werkzaam is geweest. Hij ruimt alles netjes op. (dat is nog wel eens anders bij de meeste stukadoors)

  Dus: echt een aanrader om aan Roy het stukwerk over te laten. Succes verzekerd.

 15. Stukadoors en afbouwbedrijf Peters heeft bij ons keurig werk geleverd.
  Zowel de woonkamer als de keuken en bijkeuken zien er super strak uit.
  Ook het tegelwerk dat door Roy Peters gedaan is ziet er perfect uit.

1 2 3 8