LogoStukadoorsenafbouwbedrijfpeters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 16 MB. You can upload: image, audio, video, document, interactive, other. Drop file here

114 reacties

1 2 3 4 5 6 8

 1. Onze keuken en gedeeltelijk de kamer zijn door Roy en Luuk perfect gestukt.
  Ziet er strak uit. Goeie planning, perfect op tijd en erg prettig contact.
  Aanbeveling.

 2. Wij hadden zonder goed te plannen het plafond verwijderd. Daaronder kwam de betonlaag. Zaten met de handen in het haar. Gebeld met Roy en zijn vakmannen. Binnen een week hadden we een super strak plafond en een strak gestucte schouw van de open haard. Vakwerk, snelle reacties en leveren wat beloofd is. Heel erg fijn!! Een aanrader voor iedereen.

 3. Roy Peters heeft in ons nieuwe huis in Nijmegen de complete benedenverdieping opnieuw gestuct. Wij zijn zeer tevreden of de kwaliteit en samenwerking. Het ziet er mooi uit!

 4. Roy en luke , Onwijs goed werk geleverd! De wanden zijn ├ęcht heel strak. Echt vakmanschap, ik raad hem iedereen

 5. Roy en zijn zoon Luuk hebben in no time de binnenkant van onze dakopbouw voorzien van strak en mooi stucwerk. En dan ook nog prettig in het contact en alles netjes opgeruimd en schoongemaakt. Bedankt en als we weer een klus hebben dan weten we waar we moeten zijn. En vrienden en buren ook.

 6. Ik kwam laat met de vraag om mijn keuken te stucen. Toch is het Roy en Luke gelukt om het in te plannen! Ik ben erg blij met het resultaat. Luke, je hebt als beginnend stukadoor, een mooi resultaat neergezet.

 7. Roy en Luuk hebben goed en vakkundig werk afgeleverd. Eerst hebben ze goed advies gegeven over de diverse mogelijkheden hoe de muren af te stuken, evenals de kleursetting. Ook in deze Corona tijd hebben ze netjes afstand gehouden ten opzichte van ons. We zijn zeer tevreden.

 8. Bij deze positieve reacties sluiten wij ons helemaal aan.
  Zeer tevreden en mooi stuc werk.
  Buiten verwachting de werkzaamheden tijdens deze Corona tijd kunnen uitvoeren
  Wel met de ieder wel bekende maatregelen in acht genomen
  Roy en Luuk Denken mee en zijn oplossing gericht.
  Maken goede afspraken en zijn goed bereikbaar ivm vragen.
  Zelfs complimenten gekregen van familie/ vrienden die langs kwamen op gepaste afstand Waren erg positief.
  Nu zelf verder klussen om t nog mooier te maken
  Aanbevelings waardig!!

 9. we zijn super blij met het resultaat. Plafond zit er strak in. Roy en Luke (vader en zoon) zijn vriendelijk en zeer vakbekwaam.ze werken schoon en laten t schoon achter. wij zijn zeer tevreden. hartstikke bedankt voor t snel te realiseren van ons plafond. nu kunnen we weer verder met de badkamer. bedankt voor jullie vakwerk.

 10. Bij mij en bij mijn dochter is er echt vakwerk geleverd en alles netjes schoon opgeleverd een vakman.

 11. Ontzettend tevreden over de stucwerkzaamheden van Roy!! Netjes en snel gewerkt en ook nog eens goed meegedacht over andere zaken dan alleen het stucen. Een aanrader!

 12. Via via in contact gekomen met Roy. Zeer goed en kwalitief werk geleverd. De muur in onze keuken heeft hij samen met zijn zoon super strak gestukadoord. Kortom een goede vakman die we zeker aanbevelen!

 13. Super strak werk geleverd.

  Roy heeft vandaag bij ons de woonkamer gestukadoord.(spachtelputz)
  Hij heeft super werk geleverd.
  Wij kunnen Roy bij iedereen aanbevelen.
  Nogmaals bedankt,

  Ger en Monique

 14. Goed werk geleverd, de buitengevels zijn prachtig geworden. Roy(&co) is een vakman, helder in zijn afspraken en laat de boel ook nog netjes achter. Aanrader!

 15. Prima werk afgeleverd. Goede afspraken mee te maken. En daarbij een erg aardige vent, wat wel weer gevaarlijk kan zijn, als je daar vatbaar voor bent …. Katsjing. Nee, aanrader!! !

1 2 3 4 5 6 8