LogoStukadoorsenafbouwbedrijfpeters

Welkom op het Gastenboek van stukadoorsenafbouwbedrijfpeters.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 16 MB. You can upload: image, audio, video, document, interactive, other. Drop file here

102 reacties

1 5 6 7

 1. Roy en Luke hebben bij ons als onderdeel van de renovatie de keuken en badkamer gestuct. Wij zijn super tevreden over de advisering en communicatie rondom het project. En het eindresultaat is geweldig!

  Groeten Patrick en Maria

 2. Beste Roy en Luke

  Bedankt voor het werk bij baiana, 2 appartementen hebben jullie bij ons gestuct! Super mooi en strak reslutaat en heel fijn dat jullie zo schoon en netjes werken.

  Wij houden contact! Voor nu bedankt!

 3. Roy was bij ons om het plafond en wanden van het toilet te stucen. Wat een vakman!! We zijn zeer tevreden over de communicatie vooraf, de uitvoering en het resultaat!! Grote klasse. Groeten, Lindy en Koen.

 4. Prima werk geleverd in onze keuken met tegelwerk en afkitten. Afspraak op tijd en netjes gewerkt en opgeruimd.
  Wij zijn helemaal tevreden.
  Bedankt van Yvon

 5. Roy en Luke super werk geleverd.
  Plafond strak laten stucen en de wanden en plafond in een kleur laten spuiten.
  Jullie werken schoon en netjes. Dank daar voor.

 6. Meer dan alle lof voor Luuk die net en prima werk! heeft afgeleverd voor mij op het allerlaatste moment super bedankt hiervoor en chapeau voor jullie bedrijf!

 7. Roy heeft bij ons al meerdere projecten gedaan en altijd mooi en strak werk geleverd.
  Alles wordt altijd netjes afgeplakt en opgeruimd.
  De laatste keer is Luuk geweest en heeft onze keukenmuren spiegelglad gemaakt voordat de nieuwe keuken kwam.
  Ook dit is een vakman, werkt rustig,netjes en plakt ook mooi af en laat alles netjes achter.
  Een aardje naar zijn vaartje!!!

 8. Roy en zoon Luuk hebben onze keuken en halletje super strak gestukt. Wij zijn er echt heel blij mee. Ze ruimen na afloop ook alles netjes op een pluim hiervoor.En zowel Roy als ook Luuk hebben passie voor hun vak en ze zijn vriendelijk en zeer behulpzaam. Namens mijn vrouw en mij heel erg bedankt

 9. Vader en zoon Roy en Luuk zijn lieve en vriendelijke mensen die van hun vak houden en veel ervaring hebben. Werken super netjes en correct en leveren hele mooie resultaten. Onze hele beneden verdieping is prachtig geworden.
  Echt een aanrader zowel voor het stucwerk als het spuitwerk.
  Nogmaals bedankt.

 10. Wij zijn heel tevreden over het stucwerk dat Roy en Luc hebben geleverd op onze zolderverdieping, met veel hoeken en vlakken. Het ziet er prachtig uit!! We konden ook op relatief korte termijn (binnen enkele weken) geholpen worden. Een hele goede ervaringen we willen ze graag aanbevelen.

 11. Aanrader!! Echt een geweldige stukadoor met ontzettend veel ervaring! Denkt mee, is vriendelijk en samen met zijn zoon volle passie voor het vak. Voor een 2de keer bij ons geweest met snelle service, deze keer om onze keuken + plafond te stucen. Drogen, verven en we zijn er klaar voor! Nogmaals bedankt!

 12. Roy en Luke hebben bij ons vakwerk geleverd. Ze hebben de keuken helemaal gestukadoord en deze vervolgens prachtig gespoten. Ook de open haard in onze aanbouw is vakkundig gestukadoord. Daarnaast zijn Roy en Luke erg vriendelijk en betrouwbaar. Fijne mensen. Topstukadoors👍👍

1 5 6 7