LogoStukadoorsenafbouwbedrijfpeters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 16 MB. You can upload: image, audio, video, document, interactive, other. Drop file here

83 reacties

1 4 5 6

 1. Vandaag is Roy bij ons langsgeweest. Wat een vakman, heel erg vriendelijk, legt alles goed uit. Voor alle vragen kan je hem contacten. Legt alles heel rustig uit wat je aan voorbereiding en afhandeling moet doen. Kortom, niet verder zoeken en neem contact met hem op. Het was helemaal super

 2. Heel blij met de herstelwerkzaamheden na lekkage! Snelle en mooie afwerking en ook heel prettig meegedacht over en afgestemd met collegae die een deel van de andere werkzaamheden hebben verricht. Bedankt!

 3. Heel erg bedankt voor het goede stucwerk in de slaapkamer en bij de openslaande deur in de keuken.
  Roy en Luke hebben mooi werk afgeleverd, en de communicatie liep heel erg goed. Daarnaast is alles netjes achtergelaten. Ik zou ze aanraden bij vrienden.

 4. Roy en Luuk hebben werk geleverd van hoge kwaliteit. Communicatie verliep prettig en er werd erg netjes gewerkt.

 5. Hele fijne samenwerking en prachtig resultaat van onze uitbouw. Komen afspraken goed na. Bedankt voor het mooie werk.

 6. Ontzettend blij met het resultaat van onze babykamer! We waren er laat achter gekomen dat de wanden toch gestuct moesten worden na het verwijderen van oude behanglagen. En met een baby op komst hadden we niet veel tijd! Gelukkig heeft Roy er alles aan gedaan om zo snel mogelijk onze klus in te plannen. Heel fijn als iemand zo met je meedenkt! Het ziet er ook nog eens prachtig strak uit, echt vakwerk!

 7. Roy en Luuk hebben de muren in onze woonkamer van nieuw stucwerk voorzien.
  De heren zijn ontzettend aardig, meedenkend en vakbekwaam. En ze werken ook nog eens vlot.
  De muren zijn prachtig geworden. Heel strak en netjes afgewerkt. Wij hebben het alleen nog maar hoeven schilderen en zijn dan ook ongelooflijk blij met het mooie resultaat!
  Hartelijk dank!

 8. Super mooi werk afgeleverd, onze uitbouw komt beter tot zijn recht met deze mooie afwerking. Wij zijn er heel blij mee! Hele fijn mensen om om en in je huis te hebben. En werken heel netjes..
  Heel erg bedankt mannen

1 4 5 6