LogoStukadoorsenafbouwbedrijfpeters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 16 MB. You can upload: image, audio, video, document, interactive, other. Drop file here

114 reacties

1 2 3 4 8

 1. Zeer tevreden over het werk van Roy. De wanden en plafonds van keuken, wc en badkamer zijn super mooi geworden. Roy werkt zorgvuldig en netjes. Goede vakman, een aanrader !

 2. Ben zeer tevreden over het vakwerk dat Roy geleverd heeft. Van een brokkelige boog heeft hij een superstrakke “triomfboog” weten te maken. Een vakman die ook met je meedenkt en goed inspeelt op je wensen!

 3. Top werk geleverd in badkamer en toilet. Erg prettig in de samenwerking en communicatie. Denkt met je mee en ben erg blij met de reparatie na een lekkage. Helemaal top!

 4. Roy hebben wij, op aanraden van klussenbedrijf Peter Jacobs uit Groesbeek, zo’n drie weken over de vloer gehad. Het huis is van boven tot beneden aangepakt. Wij hebben ons telkens weer verbaasd over de geleverde kwaliteit en de goede ideeën waar Roy mee kwam veelal iom Peter. Roy is een vakman die keurig werk aflevert en een prettig persoon om in huis te hebben voor zo’n grote klus. Wij zouden hem iedereen aanraden! Roy super bedankt!

 5. Na onze offerteaanvraag kwam Roy dezelfde dag nog langs. Roy Peters hanteert een goede prijs en levert snel werk. We stonden er van te kijken hoe strak en opgeruimd het stucwerk was. Roy is erg klantvriendelijk en professioneel, echt een aanrader!

 6. Afgelopen week heeft Stukadoorsbedrijf Peters een muur in onze oude boerderij gestuct. Vlot en vakkundig werk. Wat ik ook belangrijk vond is dat Roy prettig communiceert, snel reageert op mail of telefoon en afspraken nakomt.

  gr. Michiel

 7. Roy heeft onze keuken gestuct, ziet er weer perfect, vakwerk. Afspraken worden allemaal nagekomen, aardige en beleefde man. Gewoon top. Roy bedankt!

 8. Roy heeft in onze nieuwbouw woning het stukwerk verzorgt. Wanden, 2 keer verlaagd plafond, koof met inbouwspots en trapopgang en overloop allemaal super mooi en strak gestuct. Wat een vakman is hij, die met precisie werkt en alles netjes achter laat. Roy bedankt!

 9. Afgelopen maanden renovatie van 2 toiletten en badkamer in onze woning. Middels oude bekenden uit de bouw werd Roy mij aangeraden als stukadoor. Zelf ben ik een Pietje precies en heb ik ook wel een beetje kijk op bouwwerkzaamheden waaronder rook stucwerk. Met Roy in mijn huis, zijn mijn stoutste dromen overtroffen. De te schilderen wanden zijn dusdanig strak en glad gestuct dat de schilder zo goed als in ene door kon.
  Naast zijn professie op stukadoorswerk is Roy iemand die dikbij iedereen kan aanraden, correct, netjes en gewoon zeer stal werk leverend met het nodige advies.
  Roy, nogmaals dank voor jouw zorg aan onze wanden 🙂 .

 10. Roy heeft in ons nieuwe huis alles weer perfect gestuct. Ook in ons vorige huis prima werk geleverd. Werkt schoon en netjes en vooral hij komt zijn afspraken na en het is een aardige vent. Ik kan iedereen aanbevelen om met Roy in zee te gaan.

 11. Vandaag mijn keukenplafond gestuct door Roy zijn bedrijf. De stukadoor was een harde werker. Plafond is netjes afgeleverd, mooi strak, tevens is de rommel na afloop uitstekend opgeruimd. Ik ben zeer tevreden.

 12. Hallo Roy,

  De werkkamer van manlief ziet er weer geweldig uit!
  Alle muren weer netjes gestuct, we zijn er blij mee.
  Erg netjes en schoon gewerkt.
  Toppie en bedank 🙂

 13. Hallo Roy,

  Schaam me dood was je kaartje kwijt, en gisteren bij het uit ruimen van mijn tas kwam ik hem weer tegen. Dus dan nu maar laten weten dat wij tot op de dag van vandaag nog super blij zijn dat we van de Pizza muur af zijn. En dat we zo blij zijn met het door jou afgeleverde werk de muur is zo mooi strak! Bedank Roy.

 14. Min of meer toevallig kwam ik in contact met Roy Peters in verband met stukadoorswerkzaamheden. Op basis van zijn advies en offerte zijn we met elkaar in zee gegaan. De werkzaamheden zijn nu klaar en ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het stukadoorwerk. Ik heb Roy ervaren als een uitstekende vakman en als iemand die zijn afspraken nakomt en overlegt tijdens de uitvoering van het werk. Zeer gewaardeerd!

1 2 3 4 8