LogoStukadoorsenafbouwbedrijfpeters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 16 MB. Je kunt uploaden: afbeelding, audio, video, document, Interactief, andere. Bestand hier neerzetten

120 Responses

1 6 7 8

 1. Roy en Luuk hebben de volledige binnenkant van ons huis na een ingrijpende renovatie aangepakt. Muren, kozijnen en plekken waarvan wij dachten hoe nu verder? Hebben ze in perfecte staat teruggebracht. Vakmanschap, kwaliteit en rust zijn de kernwoorden. Hartelijk dank jongens.
  De stukadoors van Peters maken mooie meters!

 2. In verband met een nieuwe keuken en nieuwe keuken indeling wilden we de muren gestuct hebben. Peter en Luuk hebben goed advies gegeven en de communicatie was duidelijk en afspraken werden nagekomen. Dank voor het mooie werk Luuk!

 3. Vandaag zijn Luuk en Roy bij ons geweest om de keuken onderhanden te nemen wat hebben de heren een mooi en strak werk afgeleverd.
  Daarbij werken ze netjes en schoon bedankt jongens TOP werk geleverd. Heel blij mee

 4. Zojuist hebben Roy en Luuk ons plafond in de keuken gerepareerd. Dit nadat er een stuk naar beneden was gekomen (door een lekkage). Wij zijn heel tevreden over Roy en Luuk. Vooral het meedenken, snelle handelen en de professionaliteit van beide heren vinden wij zeer te waarderen.

  Wij zijn erg tevreden en ik zou hen echt aanraden..twee toppers!!

 5. Wij waren erg tevreden over het werk van Roy en Luuk. Ze waren beleefd en professioneel en werkten met ons samen om de beste oplossing voor onze specifieke problemen te vinden. Nogmaals Bedankt!

 6. Muren die voorheen zeer ongelijk waren en vol met gaten, zijn nu weer keurig recht en strak gemaakt! Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat! Bovendien verliep de communicatie prettig en waren er duidelijke afspraken te maken. Daarnaast heb ik veel waardevolle adviezen gekregen! Absoluut een aanrader!

 7. Luuk super bedankt voor je strakke en nette werk!! Bij ons nu een slaapkamer opnieuw strak gemaakt. Ze werken echt heel netjes plakken alles af. En het is brandschoon als ze vertrekken. Hier geen andere stukadoor meer in huis. Dankjewel

 8. Roy en Luuk hebben bij ons een woning uit de jaren 70 helemaal naar de moderne tijd getransformeerd met prima stucwerk (onder andere schoon metselwerk mooi weggewerkt). Het plafond daarna zeer strak in de latex gezet zodat we in korte tijd onze begane grond klaar hebben voor de verhuizing. Prima vakwerk en flexibel in de planning, we zijn erg tevreden.

 9. Altijd goed advies en perfecte afwerking! Wij zijn super blij met onze keukenwand gemaakt door Roy met Metal stuc.

 10. Niets anders dan lof voor deze 2 vakmannen; geven goede adviezen, denken met je mee, goede communicatie, prettig in de omgang, werken HEEL NETJES en…doen wat er is afgesproken. Chapeau!
  Roy had ons geadviseerd de muren en plafond airless te spuiten. We hebben dit door hen laten doen. Absoluut een aanrader; alles ziet er strak en egaal uit.
  Nogmaals bedankt!

 11. Vader en zoon Peters hebben keurig vakwerk geleverd. Ze kunnen als geen ander strak werken.
  Soms loopt het niet helemaal als afgesproken en zal daar een oplossing voor moeten worden bedacht.

  Tijdens hun werkzaamheden heeft de vorige eigenaar een doorgang hersteld. Daar is niets meer van te zien nadat de heren Peters langs zijn geweest met hun pleistermessen.
  Ik kan niet anders zeggen dat het twee vakmannen zijn die van niets, iets kunnen maken wat ook nog eens mooi oogt.

 12. Vader en zoon hebben fantastisch werk afgeleverd. Duidelijk merkbaar dat kwaliteit hoog in het vaandel staat.
  Werken kundig en netjes, komen afspraken na en geven advies waar nodig.
  Niets anders dan lof over deze twee heren !

 13. Goed werk afgeleverd met een goeie service. Fijne communicatie wanneer jullie kwamen. Super dank voor het prachtige geleverde werk

 14. Goed werk geleverd. Stucwerk aan een buitenmuur, waar bestaand stucwerk losliet. Roy kon goed aangeven waar de fouten zaten en heeft vervolgens de
  losse delen verwijderd, nieuw stucwerk aangebracht strak afgewerkt en volgens offerte gewerkt.
  Ik mocht wel het bouwafval afvoeren. Gelukkig was dat bij ons in de gemeente niet zo duur..

 15. Oprecht een perfecte vakman!

  De werkzaamheden bestonden uit een kapotte muur (binnen het huis in de hall) herstellen waarin een kozijn was geplaatst door iemand anders, dit kozijn liep niet evenwijdig met de muur.

  Roy Peters is als volgt te werk gegaan:
  -De communicatie was top. Hij heeft het probleem goed bekeken en alle mogelijke opties met ons besproken
  -De omgeving goed afgeschermd vloeren etc. en alles keurig afgeplakt.
  -Gebroken muur perfect hersteld en het ingebouwde kozijn zo mooi afgewerkt met de muur echt petje af!
  -Hij heeft alles weer netjes achter gelaten als of er niets gebeurd was.

  Kortom, ben je een pietje precies en zoek je een perfecte vakman die geen fouten maakt en alles perfect kan, dan ben je bij Roy op de goede adres.

  Beste Roy Peters hartelijk dank, we zijn erg blij met het resultaat van a-z. Een dikke 10+

1 6 7 8