LogoStukadoorsenafbouwbedrijfpeters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 16 MB. You can upload: image, audio, video, document, interactive, other. Drop file here

94 reacties

1 5 6 7

  1. Vader en zoon Roy en Luuk zijn lieve en vriendelijke mensen die van hun vak houden en veel ervaring hebben. Werken super netjes en correct en leveren hele mooie resultaten. Onze hele beneden verdieping is prachtig geworden.
    Echt een aanrader zowel voor het stucwerk als het spuitwerk.
    Nogmaals bedankt.

  2. Wij zijn heel tevreden over het stucwerk dat Roy en Luc hebben geleverd op onze zolderverdieping, met veel hoeken en vlakken. Het ziet er prachtig uit!! We konden ook op relatief korte termijn (binnen enkele weken) geholpen worden. Een hele goede ervaringen we willen ze graag aanbevelen.

  3. Aanrader!! Echt een geweldige stukadoor met ontzettend veel ervaring! Denkt mee, is vriendelijk en samen met zijn zoon volle passie voor het vak. Voor een 2de keer bij ons geweest met snelle service, deze keer om onze keuken + plafond te stucen. Drogen, verven en we zijn er klaar voor! Nogmaals bedankt!

  4. Roy en Luke hebben bij ons vakwerk geleverd. Ze hebben de keuken helemaal gestukadoord en deze vervolgens prachtig gespoten. Ook de open haard in onze aanbouw is vakkundig gestukadoord. Daarnaast zijn Roy en Luke erg vriendelijk en betrouwbaar. Fijne mensen. Topstukadoorsđź‘Ťđź‘Ť

1 5 6 7